20 d’abril de 2022, de 9:00 a 16:00h 
al Port de Barcelona

World Trade Center Barcelona (WTCB)
Edifici Nord, terrassa – 1a planta. Moll de Barcelona, s/n
Sala Port de Barcelona 

Plànol per arribar al Port de Barcelona

Ens trobem en moments de molta incertesa en l’àmbit empresarial: emergència climàtica, transició energètica, descarbonització de l’economia, disrupcions en la cadena logística, l’increment del preu de l’energia… Vivim en una adaptació continua cap a noves estratègies per seguir potenciant les operacions de comerç internacional i accedir a nous mercats.

En la primera part de la Jornada, es repassarà com la geopolítica i els desequilibris provocats per la globalització amenacen la prosperitat econòmica i quin és l’escenari del teixit empresarial i les disrupcions a la cadena logística. Analitzarem, mitjançant la intervenció de col·laboradors experts, la tendència a la reindustrialització i la transformació del model productiu, així com l’impacte dels Next Generation EU en la internacionalització de les PIMEs.

Des de la Cambra de Terrassa, continuem al costat de les empreses per trobar noves estratègies davant les circumstàncies internacionals. És per això, que creiem que compartir casos d’èxit i conèixer noves pràctiques d’organitzacions, és una de les millors maneres d’aprendre, per avançar i aprofitar noves oportunitats per créixer en l’àmbit internacional.

Fer front a aquests reptes mundials que poden afectar a les nostres operacions de comerç exterior, requereix conèixer les perspectives i les noves oportunitats per a poder afrontar una estratègia d’exportació amb garanties.

Logo 6a jornada d'internacionalització 2022_gris

Organitza:

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Partner principal:

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/ Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

Segueix la #jornadainternacional a les xarxes: