25 de novembre de 2020, de 16:00 a 18:00h 
FORMAT VIRTUAL

El món ha canviat i també ho han fet les formes de fer negocis. A causa de la situació global de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, està sorgint una nova manera de relacionar-nos i cal que ens adaptem a noves estratègies per a seguir potenciant les nostres operacions de comerç internacional. Aquest context ens porta a adaptar la cinquena edició de la Jornada d’internacionalització al format virtual.

Després d’una primera part d’introducció en què s’exposarà la situació socioeconòmica global, analitzarem l’entorn mundial en clau de comerç internacional, mitjançant la intervenció de col·laboradors experts en cada un dels mercats estratègics i de casos d’èxit d’empreses: analitzarem la situació dels Estats Units després de les eleccions, el creixement econòmic comercial de la Xina i els reptes de la Unió Europea després del Brexit.

Des de la Cambra de Terrassa, continuem encoratjant a les empreses perquè segueixin fent negoci en nous formats. És per això, que creiem que compartir casos d’èxit i conèixer noves pràctiques d’organitzacions que han sabut reaccionar davant d’aquesta situació mundial, és una de les millors maneres d’aprendre que hem d’avançar i aprofitar noves oportunitats per créixer en l’àmbit internacional.

Fer front a aquests reptes mundials que poden afectar les nostres operacions de comerç exterior, requereix, no només que ens adaptem digitalment a la nova situació, sinó que exigeix, a més, l’anàlisi prèvia de la potencialitat i rendibilitat del nostre producte o servei al món per a poder afrontar una estratègia d’exportació amb garanties.

Ponents

Mercè Conesa

Presidenta del Port de Barcelona

Claudia Canals

Lead Economist de CaixaBank Research

Joan Raventós

Corresponsal de TV3 a Brussel·les

Pol Morillas

Director de Barcelona Centre for International Affairs – CIDOB

Amadeo Jensana

Director d’economia i empresa de Casa Àsia


Albert Ventura

President d’IMC Toys

 

Montse Martí

Presidenta de Martiderm

Joana Cortada

Export manager de Vitae Health Innovation

Moderadors

Iolanda Pujol

Responsable de comerç internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa Comerç de Terrassa

Oriol Puig

Responsable d’assessorament jurídic internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

Segueix la #jornadainternacional a les xarxes: