Conferències​

Inauguració de la 5a Jornada d’Internacionalització

Benvinguda a càrrec de Mercè Conesa, presidenta del Port de Barcelona

Perspectives econòmiques internacionals

A càrrec de Claudia Canals, lead economist de CaixaBank Research.

En finalitzar la intervenció, Iolanda Pujol, responsable de promoció comercial internacional de la Cambra de Terrassa, en gestionarà el torn de preguntes dels assistents.

Taula rodona d’experts: "America, first?"

Presentació de la taula rodona, moderació i gestió del torn de preguntes en finalitzar les intervencions: Oriol Puig, responsable d’assessorament jurídic internacional de la Cambra de Terrassa.

  • La UE: Els reptes d’Europa després del Brexit, a càrrec de Joan Raventós, corresponsal de TV3 a Brussel·les.
  • Els EUA: "America first?" Què esperar de les noves eleccions als EUA? a càrrec de Pol Morillas, director de Barcelona Centre for International Affairs – CIDOB.
  • La Xina: L'única economia creixent? a càrrec d'Amadeu Jensana, director del departament d’Economia i Empresa de Casa Àsia.
Per damunt dels canvis, hem de seguir exportant: Casos d’èxit

Casos d’èxit de com afrontar la internacionalització per damunt de la situació actual. 

Presentació del panell, moderació i gestió del torn de preguntes en finalitzar les intervencions: Iolanda Pujol, responsable de promoció comercial internacional de la Cambra de Terrassa.


  • 17:30 a 17:40 h IMC Toys. Albert Ventura. Amb filial als EUA, ha tingut un sorprenent creixement de les seves vendes al país durant la pandèmia.
  •  17:40 a 17:50 h. Martiderm. Montse Martí. L’empresa ha sabut posicionar les seves vendes a la Xina i mantenir-les durant la pandèmia generant una necessitat que el país no demandava.
  • 17:50 a 18:00 h. Vitae Health Innovation. Joana Cortada. Com s’adapta l’empresa davant de la sortida del Regne Unit de la UE per mantenir les vendes.
Conclusions i cloenda de la 5a Jornada d'Internacionalització

Conclusions i cloenda de la 5a Jornada de Internacionalització a càrrec de Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

Segueix la #jornadainternacional a les xarxes: