Ponents

Mercè Conesa

Presidenta del Port de Barcelona des del 2018, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès des del desembre de 2010 fins al 2018 i presidenta de la Diputació de Barcelona des del 2015 al 2018. Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Dret i Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra, Programa en Lideratge i Innovació de Polítiques Públiques per ESADE i Programa de Lideratge i Gestió Pública per IESE.

Claudia Canals

Economista lead al Departament de Macroeconomia de l'Àrea de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank, i Lecturer al Master of International Business de l'Escola de Comerç Internacional de la UPF. Doctora en Economia per la Columbia University i Màster en Economia per la mateixa universitat i per la Universitat Pompeu Fabra. La seva investigació ha estat publicada al Journal of Development Economics i al Banc d'Espanya, entre d'altres.

Joan Raventós

Actual Corresponsal de TV3 a Brussel·les. Més de 5 anys d'experiència com a Redactor de la secció d'Internacional de TV3 i Responsable de Xarxes Socials. Antic subeditor del portal de notícies 324.cat.

Pol Morillas

És director i investigador sènior del CIDOB. Doctor en Ciència Política, Polítiques Públiques i Relacions Internacionals per la UAB i Màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics. Ha exercit docència en diverses universitats, incloent la Universitat Autònoma de Barcelona, Blanquerna i ESADE, i és membre de l'Observatori de Política Exterior Europea. Autor de nombrosos articles d'investigació en revistes acadèmiques, think tanks i articles d'opinió sobre Política Exterior i de Seguretat Comú, entre d'altres.

Amadeo Jensana

Director del departament d’Economia i Empresa de Casa Àsia, i expert de la UE (Unió Europea) per a programes d'innovació i  desenvolupament sostenible. Ha estat delegat del CDTI a Àsia, cobrint Japó, Xina i Corea del Sud en projectes de cooperació tecnològica.

Albert Ventura

President d’IMC Toys

Montse Martí

És CEO de MartiDerm, empresa de dermocosmètica amb presència internacional rellevant a més de 30 països. Membre de la Junta del Beauty Cluster Barcelona, del qual en va ser Presidenta durant 2 anys. Disposa de més de 30 anys d’experiència en màrqueting i vendes adquirits en diferents empreses i sectors: alimentació, begudes, productes agroquímics i cosmètics.

Joana Cortada

Export Manager de Vitae Health Innovation.

Amb el patrocini de:

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

C/Blasco de Garay 29-49
08224 Terrassa
Tel. 93 733 98 33

Segueix la #jornadainternacional a les xarxes: